Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Άλλη Μια Απώλεια για την Ελλάδα!


Η πατρίδα μου μετρά από σήμερα άλλη μία απώλεια, εν μέσω οργανωμένης γενοκτονίας και εξανδραποδισμού. Συμβαίνει να γνωρίζω το συγκεκριμένο άτομο και σάς εγγυώμαι ότι πρόκειται για απώλεια ιδιαίτερης βαρύτητας για την Ελλάδα. Tην παιδεία του και την ικανότητά του να προσφέρει στον τόπο μας την πληρώσαμε όλοι μας και τώρα την ξεπουλάμε, μαζί με τ' 'ασημικά'! Στο σημείο που έχουμε φτάσει, δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για περαιτέρω απώλειες δυναμικού. Και εξηγούμαι πάραυτα: Είμαι υπερήφανος απόφοιτος της (πρώην) Βαρβακείου Προτύπου Σχολής, τάξη 1975 (δεν ανήκω,ευτυχώς, στην επάρατη γενιά του Πολυτεχνείου, που μάς ταλανίζει και παντοιοτρόπως μάς δολοφονεί σήμερα)! Ο Γιώργος Θ... είναι συμμαθητής μου, πιλότος/πιστοποιημένος εξεταστής Airbus (ξέρετε νάχουμε πολλούς από δαύτους στην Ελλάδα;) και φεύγει - έχει οικογένεια να θρέψει! Μάς έστειλε το παρακάτω (οι επισημάνσεις με bold είναι δικές μου):

Στις 10 Μαΐου 2012 9:53 π.μ., ο χρήστης Giorgos Th... <....gr> έγραψε:

Αγαπητέ Βασίλη, 
Μια και συντονίζεις την επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη της τάξης μας, σου στέλνω τα νέα στοιχεία επικοινωνίας μου για την σχετική λίστα.

Georgios Th...
P. O. Box ...
Doha
Qatar
Mobile: ...

Όπως καταλαβαίνεις, Ελλάδα ΤΕΛΟΣ για εμένα και την οικογένειά μου. Η Πατρίδα που διδαχτήκαμε, με τα ιδανικά που γαλουχηθήκαμε, δεν υπάρχει πλέον, δολοφονήθηκε βάναυσα από μία συμμορία αλητών που εκμαύλισαν συστηματικά τις επόμενες από εμάς γενεές αλώνοντας την Ελληνική κοινωνία από τα θεμέλιά της (σου θυμίζω ότι η Ελληνικά παιδεία ήταν ο βασικότερος στόχος τους, εξ ου και η κατάργησις των προτύπων σχολείων).

Με εκτίμηση

Γιώργος Θ...

2012/5/10 Vassilis AR.. <...com>

Ο Βασίλης απάντησε ως εξής, εκ μέρους όλων μας:

Γιώργο μας,
Η πατρίδα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μας. Γιαυτό δεν σε έχει χάσει.

Ελπίζω να έχεις καλή διαμονή εκεί, αλλά να περνάς συχνά στα ταξίδια σου και να μένεις όσο μπορείς εδώ. Γιατί ακριβώς αυτό δεν θέλουν, θέλουν να αποδιώχνουν για να "βασιλεύουν" ανενόχλητοι.

Βασίλης

Για όσους από σας δεν γνωρίζουν τί σημαίνει και τί έχει προσφέρει σ' αυτό τον τόπο η Βαρβάκειος (πρώην) Πρότυπος Σχολή, παραθέτω τα παρακάτω:
1. Δημιουργήθηκε με κληροδότημα του εθνικού μας ευεργέτη Γιάννη Βαρβάκη (πειρατή από τα Ψαρρά, δημιουργού του κονσερβαρισμένου χαβιαριού που απολαμβάνει σήμερα η παγκόσμια ελίτ). Δύο βασικά πράγματα χρηματοδότησε ο Βαρβάκης προς όφελος της Ελλάδας: την παιδεία (Βαρβάκειος Πρότυπος Σχολή) και το εμπόριο (Βαρβάκειος Αγορά). Το (τεράστιο) κληροδότημά του σε μας το διαχειρίζεται πλέον (και λυμαίνεται) αυθαίρετα, προς ίδιον όφελος, το 'Ελληνικό' κράτος.
2. Χρησιμοποιώ τον χαρακτηρισμό 'πρώην' γιατί η σημερινή Βαρβάκειος Πρότυπος Σχολή ουδεμία σχέση έχει σήμερα με το σχολείο που τελείωσα και την παιδεία που έλαβα (και για την οποία είμαι ευγνώμων). Αρχές της 10ετίας του '80, ο μέγας εκμαυλιστής, ανθέλληνας και λαοπλάνος Ανδρέας Παπανδρέου αποφασίζει (αυτοβούλως;) την κατάργηση του θεσμού των Προτύπων Σχολείων (Βαρβακείου, Πειραματικού κλπ.) με την παντελώς αστήρικτη αιτιολόγηση ότι αποτελούν μέρος μιας 'ελιτίστικης' παιδείας! Ποια ελιτίστικη παιδεία, ρε πουλημένο κ...; Εγώ έδωσα εισαγωγικές εξετάσεις το 1970, προερχόμενος από μικροαστική οικογένεια χωρίς μέσο (δεν νομίζω ότι πέρναγε μέσο στο Βαρβάκειο), μαζί με άλλους 2500 - μπήκαμε 120, με την αξία μας, ρε γαμώτο! Και μ' αυτά και μ' αυτά, φτάσαμε στην Ρεπούση (Re-pussy!) και στον Βερέμη! Ρε, δεν πάτε να ..., λέω 'γώ! Μολών Λαβέ - Γην και Ύδωρ δεν παραδίδουμε!
3. Μεταξύ των πανελλήνια γνωστών αποφοίτων της Β.(π)Π.Σ. μετράμε τους:
  • Αξιοσημείωτους και συνεισφέραντες σ' αυτό τον ρημάδι τόπο (κατά γενική παραδοχή και αναγνώριση): Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη και Αντώνη Σαμαράκη.
  • Επονείδιστους (κατά την ταπεινή μου άποψη): Γεράσιμο Αρσένη (guilty by association), Θεόδωρο Πάγκαλο (Θόδωρε, μάς έχεις κάνει ρεζίλι), Ντίνο Ρόβλια (αποφοίτησε 1974, έπλενε πιάτα στο Παρίσι κάνοντας διδακτορικό στη Νομική, μετά 'έπιασε τη καλή' - γεια σου ρε Ντίνο, που θυμάσαι το σύλλογο αποφοίτων Β.(π)Π.Σ. κάθε φορά που γίνονται εκλογές! Τί ψυχή θα παραδώσεις μωρέ; Πού θα μεγαλώσουν τα παιδιά σου - σε πληθυσμό με 20% φορείς του AIDS; Ντίνο, με δουλεύεις ή ετοιμάζεσαι και 'σύ να τη κάνεις;).   

Υ.Γ. προς αυτούς που κατέστρεψαν την πατρίδα μου (και 'μένα προσωπικά):
    1. Υπενθυμίζω σε όσους πρώην Βο(υ)λευτές κλπ. που υπέγραψαν το Μνημόνιο 1 και έμειναν τώρα εκτός Βουλής ότι είναι (νομότυπα) υπόλογοι στον Εισαγγελέα Χαλκίδας με την κατηγορία της Εσχάτης Προδοσίας (το αδίκημα δεν παραγράφεται) - βουλευτική ασυλία ΤΕΛΟΣ (μήνυση Δ. Αντωνίου - έχει γίνει δεκτή και εκκρεμεί)!
    2. You can run but you cannot hide - εμπνέομαι από το παράδειγμα του Simon Wiesenthal - αργά ή γρήγορα, όλοι οι ένοχοι θα πληρώσουν! ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου