Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΘΥΡΟΚΟΛΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Του διεθνούς μορφώματος με επωνυμία "ΤΡΟΪΚΑ" που εδρεύει στον πλανήτη Γη και εκπροσωπείται νόμιμα

ΠΡΟΣ

1. Την εντεταλμένη κυβέρνηση του Ελληνικού λαού (ως ελέω Θεού διαχειριστή του Πιστούχου), Διεύθυνση: Μέγαρο Μαξίμου, Αθήνα, Ελλάδα
2. Τον Ελληνικό λαό, Διεύθυνση: Ελλάδα (ως Πιστούχο) - αντίγραφο

...............................................................................

    Δυνάμει των μέχρι τώρα μεταξύ μας υπογραφέντων συμβάσεων, Μάιο 2010 (Μνημόνιο 1, Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης 1 & Σύμφωνο με το ΔΝΤ 1), ήδη οφείλετε και καθυστερείτε αδικαιολόγητα την ολοκλήρωση και επιβολή αποτελεσματικών μέτρων ολικής αναισθητοποίησης, καθώς και ολικής αφαίμαξης του πληθυσμού σας, όπως και εξουδετέρωσης πάσης πιθανής αντιστάσεως του πληθυσμού σας προς τα μεταξύ μας συμφωνηθέντα, τα οποία είχαν σαν στόχο την εξυγείανση της οικονομίας σας, καθώς και την εκ βάθρων αναδόμηση της (κατά δική σας δημόσια παραδοχή) διεφθαρμένης κοινωνίας σας.
    Με την ρητή επιφύλαξη παντός δικαιώματός μας και βάσει των παραπάνω συμβάσεων που (προθύμως και ηλιθιωδώς) υπογράψατε, σας εγκαλούμε να:
      1. Εφαρμόσετε άμεσα όλα τα παραπάνω συμφωνηθέντα (κοινώς γνωστά και ως εκποίηση 'ασημικών') εντός αποκλειστικής και οριστικής προθεσμίας ενός (1) μηνός από σήμερα. Σε περίπτωση μή συμμόρφωσής σας, πάσα περαιτέρω 'αιμοδοσία' από μέρους μας θα παύσει άμεσα, κατόπιν του οποίου θα προβούμε σε άμεση κατάσχεση του εναπομείναντος νεκροταφείου, συμπεριλαμβανομένων των πτωμάτων.
      2. Εντατικοποιήσετε την εκδίωξη από την χώρα σας ταραχοποιών παραγωγικών και λοιπών δημιουργικών στοιχείων (αυτά θα αξιοποιηθούν κατάλληλα αλλού) με πάσα δυνατή μέθοδο, όπως, π.χ.,  εδώ, παρέχοντες συγκεκριμένες πληροφορίες/διεξόδους για όσα ακόμα τέτοια στοιχεία εξακολουθούν να εμμένουν (ηλιθιωδώς) στην παραμονή τους στην Ελλάδα.
    Επίσης, με την παρούσα σας ενημερώνουμε και πάλι ρητά και ειδικά ότι τα οικονομικά σας δεδομένα και η καταγγελία των ως άνω μεταξύ μας συμβάσεων έχουν ήδη διαβιβασθεί και επεξεργάζονται καθημερινά (και εις βάρος σας) από τους παγκόσμια αναγνωρισμένους αντιπροσώπους (νεκροθάφτες) μας οίκους Fitch, Standard & Poor's, κλπ.
    Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς στους οποίους απευθύνεται, προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντάς την ολόκληρη στην έκθεση επίδοσής του...

Και τώρα, ας σοβαρευτούμε: Αποτελεσματικότερη προπαγάνδα (τύφλα νάχει ο Γκέμπελς) για την εγκατάλειψη του 'οχυρού' δεν έχω ξαναδεί! Το λέω μετά πλήρους γνώσεως του αντικειμένου (εξηγούμαι παρακάτω): ΜΑΣ ΩΘΟΥΝ (ευθέως πλέον και με συγκεκριμένες οδηγίες) ΣΕ ΕΞΟΔΟ (όχι τύπου Μεσολογγίου - εκεί, όλο και κάποιοι Τούρκοι φαγώθηκαν)! Διαβάζω, λοιπόν, σε σημερινό (24/11/2011) άρθρο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ότι: Το 95% των στελεχών ετοιμάζει χαρτοφύλακες για Αυστραλία (http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=277767) ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΠΡΩΧΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΝΩ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ.

Ερώτημα: γιατί τόσο εκτενής και λεπτομερής παράθεση διεθνών συνδέσμων (links) εύρεσης εργασίας στο εν λόγω άρθρο (επιστεγασμένο από την σπαραξικάρδια φωτογραφία του χειμαζόμενου στελέχους/εργαζόμενου); Όσοι από μας ψάχνονται για εξωτερικό, γνωρίζουν αυτούς τους συνδέσμους από καιρό! Μήπως υποδεικνύεται πλέον στο υγιέστερο 'αίμα' αυτού του τόπου, τεχνηέντως ή/και φωναχτά, η έξοδος; Δηλαδή, ό,τι 'αδύνατο' και 'ξένο'/πεινασμένο/απελπισμένο μείνει πίσω θα είναι πιο εύκολα εκμεταλλεύσιμο και χειραγωγήσιμο (λιγότερη αντίσταση στο οργανωμένο ξεπούλημα)!

Γεγονότα/αλήθειες (facts, επί το ελληνικώτερον), που δεν σας λέει το παραπάνω άρθρο:
1. Η Αυστραλία ('ανθούσα' οικονομία με έλλειμμα 131% του ΑΕΠ - βλέπε παρακάτω!) δεν δέχεται μετανάστες γηραιότερους των 45 ετών - κορόιδο είναι; Το έχω ψάξει προ πολλού - άνεργος Μηχανικός είμαι! Εναλλακτικά: παντρευτείτε Αυστραλέζα ή ψάξτε αλλού. Το άρθρο δεν μπαίνει καν στον κόπο να επισημάνει τα ουσιώδη!
2. Μη σπαταλάτε χρόνο σε sites της Ασίας, π.χ. Φιλιππίνες, Ινδία κλπ. - ψάχνουν για 'ντόπιους' πού είναι διατεθειμένοι να δουλέψουν (κυριολεκτικά) για μια φούχτα ρύζι, στοιβαζόμενοι σε κοιτώνες ανά 4-5.
3. Τα (υποτιθέμενα) σοβαρά sites θα σας ζητήσουν (σοβαρή) συνδρομή, προκειμένου να σας προωθήσουν, πέραν των χρεώσεων για την δουλειά που θα σας βρουν - εγγυήσεις δεν παρέχονται!

Μας διαλαλεί, επιπλέον, το παραπάνω άρθρο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ την (παγκοσμιοποιημένη) σοφία της κ. Ρ. Πιτσίκα (διεθνώς αναγνωρισμένης ειδήμονος;;;!!!), έτσι, για να μαθαίνουμε και να εγκαταλείψουμε τάχιστα τις 'επάλξεις': Αναγκαστική ευελιξία... «Μέχρι πριν από λίγους μήνες τα στελέχη αντιστέκονταν στην αλλαγή και έδειχναν έλλειψη ρίσκου», μας λέει η Ρεβέκκα Πιτσίκα, γενική διευθύντρια της Εταιρείας Επιλογής Στελεχών «People for Business». «Η βαθιά ύφεση της ελληνικής οικονομίας φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα". Μπράβο ρε Αντρέα Ρουμελιώτη, ψαγμένε (πεινασμένε) δημοσιογράφε της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ! Άψογη δημοσιογραφία και έρευνα του θέματος- θέλω να με διδάξεις!

And now, for something completely different (yet, highly relevant): η πασίγνωστη Wikipedia (καλή της ώρα) έχει δημοσιευμένο αναλυτικό πίνακα με τα εξωτερικά χρέη όλων των χωρών σε ποσοστιαία σχέση με το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν τους - ΑΕΠ (βλέπε εδώ). Μας παραμυθιάζουν ασύστολα οι ταγοί μας (τα πολιτικά ΝΟΥΜΕΡΑ του τσίρκου και βγάλε!), ότι  δηλ. η χώρα μας βρίσκεται υπό δικαιολογημένη/αναγκαστική βάρβαρη κατοχή, καθώς εκτροχιάστηκε οικονομικά και δανείστηκε παραπάνω απ' όσα άντεχε η τσέπη της!

Βάσει Wikipedia, λοιπόν, η Ελλάδα χρωστάει 165% του ΑΕΠ της (στοιχεία 06/2010). Συγκριτικά, πάλι βάσει Wikipedia, οι εξής χώρες χρωστούν:

Βρετανία:     398%
Γερμανία:     143% (σημ.: ο κατ' εξοχήν δυνάστης/'γκάουλάιτερ' της Ευρώπης!)
Γαλλία:       188%
Ολλανδία:     344%
Νορβηγία:     861%
Ισπανία:      157%
Ιρλανδία:     1224%
Λουξεμβούργο: 4636%(σημ.: οι πρωταθλητές - πώς επιβιώνουν;!)
Βέλγιο:       322%
Ελβετία:      364% (σημ.: εκεί που βάζουμε τα λεφτά μας, ρεεεε!)
Σουηδία:      241%
Αυστρία:      226% (σημ.: επιθυμεί έξοδο από ΕΕ!)
Χονγκ Κονγκ:  233%
Δανία:        274% (σημ.: αμφισβητεί έμπρακτα την συνθήκη Σένγκεν!)
Πορτογαλία:   201%
Φινλανδία:    200%

Και μια τελευταία (ενδιαφέρουσα, κατ' εμέ) επισήμανση, επίσης από τον παραπάνω πίνακα κρατικών χρεών της Wikipedia: ολόκληρος ο πλανήτης χρωστά 95% του ΑΕΠ του (φυσικά, συζητάμε για πλασματικό/ανύπαρκτο χρήμα, ως επί το πλείστον)! Εύλογο ερώτημα: σε ποιον, γαμ...το, τα χρωστάει; Είδα με το τηλεσκόπιό μου κάτι εξωγήινους να πλησιάζουν τον πλανήτη μας με άκρως απειλητικές διαθέσεις (κάτι Goldman Sachs, JP Morgan, ECB, Deutsche Bank, Eurobank, Alphabank κλπ. μυστήρια λογότυπα διέκρινα)! Λέτε να ήρθε ο καιρός να κουνηθούμε και να οργανώσουμε αντίσταση στον εισβολέα (σε πλανητικό επίπεδο); Πού είσαι, ρέ Bruce Willis, όταν σέ χρειαζόμαστε; 

Τί άλλο να πω, ρε παιδιά, πέραν τού "μην συναινείτε στον βιασμό σας, αντισταθείτε όπως μπορείτε, οργανωθείτε και μην εγκαταλείπετε τις επάλξεις"!

Υ.Γ. Σε επόμενη ανάρτηση, θα σας εκθέσω απόψεις των 'εξωγήινων' πλανητικών εισβολέων σχετικά με το ιδανικό μέγεθος του πληθυσμού που θα όφειλε να φιλοξενεί η Γη.

4 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρουσα "Σύνθεση".. Δικαιολογείς πλήρως το όνομά σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξωτερικο Χρεος: Δημοσιο + Ιδιωτικο. Ο πινακας που παραθετεις αυτο αφορα.
    Αναπτυγμενος ιδωτικος τομέας = υψηλό ιδωτικο χρέος = αναπτυγμένες χώρες
    Για τσεκαρε και το gdp per capita σε αυτες τις χωρες μηπως καταλαβεις πως αυτο συνδεεται με τα living standards (Νορβηγια, μα καλα δεν παραξενευτηκες?)
    Συγχωρεσε την δηκτικοτητα μου αν η παραπληροφορηση που κανεις οφειλεται σε προσωπικη αγνοια/αδυναμια κατανόησης ή ακομα και αν απλα μαιμουδιζεις πληροφορίες απο αλλού.
    Αν ωστόσο το κάνεις εσκεμμένα ισως και να αξιζεις να σου αφιερωσει καποιος λιγο χρόνο να σου αποδομησει το προβοκατορικο μαλουδακι.
    Will have a look around and maybe decide to do so..
    Regards baby

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΥΓ που ετέθη και το γλωσσικά πλειόμορφο σχόλιο του Mr Markellos (ερώτημα: γιατί τόσο μεγάλη αδυναμία έκφρασης σε μία γλώσσα. Έχει άραγε καταστραφεί πλήρως το γλωσσικό υπόβαθρο συγκροτημένης σκέψης;) με ωθούν να γράψω τα παρακάτω:
    Παρωχημένες νεόκοπες οικονομικές θεωρίες που παραβλέπουν τον διογκούμενο και αβάσταχτο εσωτερικό (ανεπιστρεπτί) δανεισμό ωθούν άβουλους και ανόητους ηγέτες στην καταστροφή και εκποίηση των αποθεματικών μιας κοινωνίας και στην υποδούλωση των νέων κλώνων της. Μαζί με το αποταμίευμα (βλ. ασημικά) πουλιέται, αντί πινακίου φακής, στις αγορές και το μέλλον. Τα γεωμετρικά μαθηματικά μοντέλα εκποίησης-υποδούλωσης έχουν αντικατασταθεί από ισχυρότερα εκθετικά Mr Markellos. Το πέρασμα ανάμεσα από τη «Σκύλα» και τη «Χάρυβδη» έχει κρυφτεί καλά με «αγκιτάτσια» και «προπαγάνδα». Μαθηματικά ή Ομηρικά μιλώντας Mr Markellos οι «ιδιάζουσες» λύσεις έχουν σκιασθεί από καλοπληρωμένες (και κακοϋπολογισμένες) «γενικές» λύσεις. Προσπαθούν να κάνουν τους «πολίτες» να ξεχάσουν λύσεις τύπου «σεισαχθείας». Να χαίρεστε Mr Markellos την απλή προσθεσούλα σας. Αγνοείται τα μαθηματικά μοντέλα που κάποιοι χρησιμοποιούν σήμερα για να σας περάσουν αλυσίδες και χειροπέδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Dear Mr Markellos,

    Συγχωρώ αβίαστα την δηκτικότητά σου, όπως και εξίσου αβίαστα ομολογώ την αδυναμία μου να κατανοήσω την λογική "Αναπτυγμενος ιδωτικος τομέας = υψηλό ιδωτικο χρέος = αναπτυγμένες χώρες"! Χαίρομαι, πάντως, που επιτέλους κάποιος αναγνώστης εκφράζει ανοιχτά προβληματισμό με τα γραφόμενα εδώ και (πιθανώς) επιθυμία για διάλογο (βλέπε περιγραφή του Hellenic Synthesis). Σε διαβεβαιώ, επίσης, ότι δεν "μαϊμουδίζω πληροφορίες από αλλού" - εν προκειμένω, η παραπομπή μου στον επίμαχο πίνακα της Wikipedia είναι πλήρης και ευκρινέστατη, όπως και όλες οι άλλες παραπομπές μου. Τώρα, αν η οποιαδήποτε ερμηνεία μου των παρατιθέμενων στοιχείων είναι λανθασμένη, ελλειπής ή υποκειμενική, αυτή δεν σταματά τον αναγνώστη από το να τα ελέγξει και να με κριτικάρει/διορθώσει (όπως καλώς έπραξες).

    Μέσα σ' αυτό το πνεύμα, θα καλωσόριζα μια ενδελεχέστερη ανάλυση των στοιχείων του παραπάνω πίνακα από σένα (υπό το πρίσμα της λογικής "Αναπτυγμενος ιδωτικος τομέας = υψηλό ιδωτικο χρέος = αναπτυγμένες χώρες"), την οποία υπόσχομαι να δημοσιεύσω άμεσα σε ξεχωριστή ανάρτηση. Θεωρώ ότι κάτι τέτοιο θα ήταν απείρως παραγωγικότερο από οποιαδήποτε προσπάθειά σου να μέ "αποδομήσεις".

    Best regards...

    ΑπάντησηΔιαγραφή