Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Αξιοπρέπεια!


 a Αξιοπρέπεια!*
Συνδυασμός Ανεξαρτήτων Υποψηφίων
* ...κάτι που έχουμε απεμπολήσει τα τελευταία δύο χρόνια – κάτι πού πρέπει να επανακτήσουμε άμεσα, ως έθνος και ως άτομα!
"αξιοπρέπεια < αξιοπρεπής
η ιδιότητα του αξιοπρεπούς, η συμφωνία με τους κανόνες σωστής συμπεριφοράς
η αίσθηση που έχει ένας άνθρωπος όταν οι άλλοι τον σέβονται και όταν ο ίδιος νιώθει ότι έχει κάποια αξία" [Βικιλεξικό]


Αγανάκτηση - Αποτέλεσμα!
Αξιοκρατία - Αποτελεσματικότητα!
Ανδρεία - Αριστεία!
Ανάπτυξη - Ανταποδοτικότητα!
Ανακλητότητα - Απολογιστικότητα Πολιτικών 'Αρχόντων'!
Ακτιβισμός - Πολιτικός & Κοινωνικός!
Αφύπνιση - Εθνική & Πολιτική!
Άμεση Δημοκρατία!


Ο συνδυασμός Αξιοπρέπεια εκπροσωπείται αποκλειστικά και μόνον στην Β' Αθηνών -λόγω παντελούς απουσίας (κρατικών) πόρων και κομματικής εξάρτησης- από πέντε υποψηφίους: δύο Αρχιτέκτονες, ένα Δικηγόρο, μία Ιδιωτική Υπάλληλο και μία
Γραφίστρια.


ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ – όχι υπό το κράτος του απανταχού παρόντος, εμβόλιμου φευδοδιλήμματος 'οι μικροί δεν έχουν πιθανότητες να μπουν στη Βουλή, να μη πάει χαμένη η ψήφος μου'! Αν αυτά που πρεσβεύει η Αξιοπρέπεια σάς εκφράζουν, στηρίξτε μας! 


Στην (πιθανότατη) περίπτωση που δεν θα υπάρχει ψηφοδέλτιό μας ανάμεσα σ' αυτά που θα σας δοθούν, ζητείστε να σφραγιστεί και υπογραφεί νομότυπα το λευκό ψηφοδέλτιο από παρόντα δικαστικό εκπρόσωπο (προβλέπεται από τον εκλογικό νόμο).


Όλοι στις κάλπες – ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ, ΛΕΥΚΑ/ΑΚΥΡΑ αυτή τη φορά!


Είναι καιρός για ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ & ΚΟΜΜΑΤΑ που τώρα λυμαίνονται την Βουλή και τον μόχθο των Ελλήνων! Τί δουλειά έχει στη Βουλή, π.χ., ένα κόμμα που δηλώνει επίσημα ότι δεν προτίθεται να κυβερνήσει; Μπας και η αντιμνημονιακή 'αντιπολίτευση', καθώς και νεόκοποι κυνοβουλευτικοί 'πατριώτες', λειτουργεί ως νέο ανάχωμα υπεράσπισης του σάπιου κοινοβουλευτισμού (= πολιτική τυραννία/ολιγαρχία);


Νομίζω ότι ο πατριωτισμός ενός κόμματος, ή και ατόμων ακόμα, κρίνεται όταν κινδυνεύει η ανεξαρτησία, η ελευθερία και η
ακεραιότητα της πατρίδας μας. Εκεί βρίσκεται η λυδία λίθος, αυτό είναι το κριτήριο για τον πατριωτισμό ενός κόμματος.” Από την 2η απολογία του Νίκου Μπελογιάννη στη δίκη του, 1952
Σημείωση: Προφανώς, ο Μπελογιάννης δεν είχε αντίληψη του γεγονότος ότι κάθε κόμμα είναι, εξ ορισμού, έμβιος οργανισμός με αποκλειστικό και επικυρίαρχο στόχο (ως ορίζει η φύση) την εσαεί επιβίωση και διαιώνισή του, σαφέστατα καμίας πατρίδας!
[Βλέπε: Γ. Καμπουράκης: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Περιοδικό ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ, Τεύχος #1, σελ. 73-74]


ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ και ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (έστω, όσους απ' αυτούς μπορούμε), για τις χιλιάδες αυτοκτονίες, για τις κατεστραμμένες οικογένειες και ζωές, για την απώλεια πολύτιμου εργατικού και επιστημονικού δυναμικού από μετανάστευση, για την απώλεια του δικού μου και δικού σας εισοδήματος, για την απώλεια της αξιοπρέπειάς μας διεθνώς (όχι, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ!), για πραγματική ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ: κάθε βο(υ)λευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ και της Ν.Δ. που δεν επανεκλέγεται, χάνει αυτομάτως την βο(υ)λευτική του ασυλία και βρίσκεται, υποχρεωτικά, αντιμέτωπος με τον Εισαγγελέα για Εθνική Προδοσία (μήνυση γιατρού Δ. Αντωνίου, Χαλκίδα, κατά Γ. Παπανδρέου/βο(υ)λευτών ΠΑ.ΣΟ.Κ & Ν.Δ. - έγινε δεκτή, παραπέμφθηκε στην Βουλή και 'κόλλησε' λόγω ασυλίας. Σημειώστε ότι το εν λόγω αδίκημα/έγκλημα δεν παραγράφεται)!


Venceremos! (Canto de los Desperados)
(ένα τραγούδι αφιερωμένο 'στους αγαπημένους που αναχώρησαν και στους αγαπημένους που ετοιμάζονται ν' αναχωρήσουν'!)

1 σχόλιο:

  1. Μπροστά στο απόλυτο αδιέξοδό τους, οι αυτοαποκαλούμενοι «πολιτικοί» της χώρας και το σκοτεινό παρασκήνιο που τους χρησιμοποιεί, μας καλούν σε πρόωρες εκλογές με προφανή σκοπό να μετακυλίσουν σ΄εμάς, τον Ελληνικό Λαό, τις τεράστιες ευθύνες τους για τις δικές τους επιλογές, να μας καταστήσουν συνενόχους για τις εγκληματικές τους πράξεις.

    Διαβάστε περισσότερα στο www.axioprepeia.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή