Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ανήθικοι (Πλην Όμως "Ευκατάστατοι") Πολιτικοί - Σταυρώστε τους!

Η πολιτική χωρίς ηθική, είναι η ηθική των τυράννων


Ψήφιση Μεσοπρόθεσμου, Ιούνιος 2011
Και τώρα, οι καταθεσούλες του επίδοξου Πρωθυπουργού μας (και μόνο στην Ελλάδα, ε;), μπατήρη, χρεωκοπημένε, πεινασμένε, άνεργε και ενίοτε αυτοκτονούντα* από απελπισία Έλληνα!!!

(Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)
Έτσι εξηγείται η ευαισθησία του για τον άνεργο, τον απολυμένο, τον μισθωτό των 400 ευρώ!!!

Ψηφίστε τον, σταυρώστε τον, στην κυριολεξία, στα χέρια σας σηκώστε τον (αστειεύομαι, βέβαια)! Και για να γελάσουμε λίγο, εν μέσω εθνικού κλαυθμώνος, πάρτε και (άκρως επίκαιρο) Λαζόπουλο από τα παλιά:



*Υ.Γ.: Προς τους συνανθρώπους μας που σκέφτονται την αυτοκτονία σαν ύστατη λύση στα προβλήματα που δημιούργησαν 'άνθρωποι' σαν τους παραπάνω (τον επίδοξο Πρωθυπουργό μας εννοώ, καθώς και το πρώην 'αφεντικό' του) [κλικ εδώ], έχω να πω το εξής, ως άτομο που έχει βιώσει στο πετσί του το συγκεκριμένο 'λούκι': ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ! Δεν αξίζει τον κόπο! Έρχονται καλύτερες μέρες! Ζητείστε βοήθεια - ΥΠΑΡΧΕΙ: 1018 - Γραμμή Παρέμβασης για την Αυτοκτονία, ΚΛΙΜΑΚΑ.

Αν, παρ' όλα αυτά, επιμένετε στην απόφασή σας (όσο μακάβριο και αν ακούγεται αυτό που λέω), κάνετε, τουλάχιστον, τον θάνατό σας να πιάσει τόπο: αφήστε πίσω επιστολή με σαφή καταγραφή των ονομάτων εκείνων που σάς εξώθησαν στον θάνατο, καθώς και πλήρη αιτιολόγηση της πράξης σας. Αυτές τις επιστολές θα τις χρησιμοποιήσουμε στο άμεσο μέλλον για την καλύτερη δυνατή στοιχειοθέτηση κατηγοριών εναντίον τους για γενοκτονία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας (όπως, π.χ., εδώ). Παρεμπιπτόντως (και δεδομένης της εμπόλεμης κατάστασης στην οποία ζούμε), προτείνω και θα στηρίξω ένθερμα την επαναφορά της θανατικής ποινής για την συγκεκριμένη κατηγορία εγκλημάτων (και μόνον), καθώς η (αληθινή) Δημοκρατία προϋποθέτει μια κυβέρνηση που φοβάται τους Πολίτες της - όχι το αντίστροφο**!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου