Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ!

"Όχι" στην πρόταση Τσίπρα για σύσταση επιτροπής διερεύνησης του χρέους!
«Όχι» είπε στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την σύσταση κοινοβουλευτικής Επιτροπής με αντικείμενο τον πλήρη έλεγχο του δημόσιου χρέους η Ολομέλεια της Βουλής.

Σε επιστολή του ο κ. Τσίπρας είχε αναφέρει ότι ο λαός πρέπει να μάθει πώς δημιουργήθηκε αυτό το χρέος και ποιο μέρος του είναι «παράνομο, άκυρο, επαχθές».

Ο πρόεδρος του Συνασπισμού, Αλέξης Τσίπρας ('χαζό παιδί χαρούμενο' - πάντα εκτός πραγματικότητας), ενέταξε την πρόταση του κόμματος στην ανάγκη διαπραγματεύσεων αναδιάρθρωσης του χρέους, που θα αποδειχθεί αναπόφευκτη στο μέλλον, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και το ΛΑΟΣ, εναντιώθηκαν στην ιδέα (πάντα μέσα στα πλαίσια της 'συναίνεσης'), θεωρώντας πως καλλιεργεί αυταπάτες αποφυγής των διεθνών υποχρεώσεων της χώρας, αν δεν στοχεύει και στην εξυπηρέτηση ιδιοτελών μικροπολιτικών συμφερόντων.

Το ΚΚΕ δήλωσε (πάντα μέσα στα πλαίσια της 'απολίθωσης' και γενικής 'αφασίας' του) πως «δεν θα σταθούμε εμπόδιο στο να στηθεί μια τέτοια Επιτροπή, παρόλο που πρόκειται για προσπάθειες της αστικής τάξης να συγκαλύψει τις πραγματικές αιτίες της επιδείνωσης της θέσης των εργαζομένων».
Πηγή: http://www.star.gr/politics, 26/05/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου