Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Το Γένος το Σιδερένιο Είμαστε Εμείς;


Σύμφωνα με το ημερολόγιο των Mayas, το τέλος του κόσμου έρχεται την Παρασκευή, 21/12/2012 - οσονούπω δηλαδή (ίσως οι Mayas εννοούσαν το τέλος του κόσμου έτσι όπως εμείς τον αντιλαμβανόμαστε).


Στο μεταξύ, σε τοπικό επίπεδο, ο άκρως μισέλληνας πρωθυπουργός μας (σύγχρονος Μέτερνιχ), μάς έχει πείσει κατά πλειοψηφία (όπως και όλη την υφήλιο) ότι είμαστε διεφθαρμένος λαός, κατ' επέκταση, δηλαδή, λαός που τού αξίζει να υποφέρει όπως υποφέρει και στην ουσία να πεθάνει, μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος και γίνει χώρος για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων - New World Order στην μητρική του γλώσσα.

[Παρενθετική σημείωση: Περιέργως, πάντως, και παρά το προδιαγεγραμμένο πλέον τέλος μας, εξακολουθεί να επιμένει να μάς πείσει για τις άκρως αγαθές και βαθύτατα δημοκρατικές προθέσεις του (super WOW): «Διεύρυνση της άμεσης και συμμετοχικής δημοκρατίας με τη διενέργεια δημοψηφίσματος»!
Ρε τον κατσ'πουδιάρ', πού λένε και στη Μυτιλήνη!]

Πέραν των Mayas, του (Αποκαλυπτικού) Αγίου Ιωάννη, του Nostradamus, του ΓΑΠ και λοιπών (ζαβών;) καταστροφολόγων, υπάρχει και το Έργα και Ημέραι, "ένα ποιητικό παραμύθι αχαλίνωτης πραγματικότητας, γραμμένο από τον Ησίοδο το 730 π.Χ. περίπου". Μού έκανε Youtub-ικό κλικ, εκεί που συλλογιόμουνα το τέλος τού κόσμου μαύρα χαράματα σήμερα. Έχει ως εξής: "Το γένος το σιδερένιο είμαστε εμείς; Πότε θα μας ξολοθρέψει ο μεγάλος Δίας, εμάς το γένος το λιγόζωο, το τιποτένιο, το χωρίς αιδώ και δικαιοσύνη ... (;) Και πιο γένος θ' ακολουθήσει;(uploaded by  on Sep 23, 2010).


Και καθόμαστε ένα κάρο bloggers, φιλόσοφοι, καθηγητάδες πανεπιστημίων, οικονομολόγοι, αμεσοδημοκράτες, οραματιστές και λοιποί αργόσχολοι κ΄αμφισβητούμε το καθαγιασμένο και παγκόσμια franchised πολίτευμα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, φτιάχνοντας κινήματα, κόμματα, φρου-φρου κ' αρώματα, επαναλαμβάνοντας τις ίδιες και τις ίδιες μπαρουφολογίες (που μόνοι μας τις λέμε, μόνοι μας τις ακούμε)!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕ! Το τέλος τού κόσμου έρχεται, είτε μάς αρέσει, είτε όχι (εδώ ο κόσμος καίγεται και το ...). Επιπροσθέτως, μπαίνει μεθαύριο Αύγουστος και "τα μπάνια του λαού είναι ιερά"!

Άει σιχτίρ πια και κάνει ζέστη! Vanitas vanitatum, omnia vanitas!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου