Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Anonymous - Operation Support Greece: TANGO DOWN!

Anonymous Takes Down Greek Police, Prime Minister's and Parliament’s Websites, as Athens Burns

Anonymous seems to be active in the growing unrest in Greece: the websites for the Prime Minister, the police and Parliament are both currently unavailable, as the shadowy hacker organization weighs in against the government as the debt crisis grows worse and worse.
TANGO DOWN” reads twitter posts for each website, military-speak for a downed hostile.
Πηγή: Forbes
Οι “ΑΝΩΝΥΜΟΙ” φαίνεται ότι είναι αποφασισμένοι να εμπλακούν ενεργά στην διογκούμενη κοινωνική αναταραχή στην Ελλάδα: οι διαδικτυακοί τόποι του Πρωθυπουργού, της Αστυνομίας και του Κοινοβουλίου ετέθησαν εκτός λειτουργίας από την σκιώδη οργάνωση των χάκερς, η οποία τοποθετήθηκε με νέο βίντεο ενάντια στην Κυβέρνηση της Ελλάδος, καθώς η Κρίση γίνεται ολοένα και χειρότερη…

Το μεταφρασμένο κείμενο από το παραπάνω βίντεο:


Πολίτες του κόσμου,


Ένας καρκίνος έχει πλέον φανερωθεί στο κοινό μέσω φωτογραφικού υλικού, αλλά και βίντεο τραβηγμένων κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στην Ελλάδα.Ένας πολιτικός καρκίνος που δεν υπακούει στην πολιτική ηγεσία, αν και τυπικά είναι υπό την αρχηγία των διεφθαρμένων πολιτικών. Αυτός ο καρκίνος ονομάζεται 'παρακράτος'.


Πολλοί από εμάς έχουμε δει αυτές τις περίεργες φιγούρες μέσα στο πλήθος. Φοράνε κράνη μοτοσυκλέτας, κρατούν καδρόνια ή σιδερόβεργες, σκορπισμένοι ανάμεσα στο πλήθος, έτσι ώστε να κάνουν τη “δουλειά” τους. Τελευταία τούς έχουμε δει να βγαίνουν από τον πυρήνα πολιτικών κομμάτων, τα οποία περιφρουρούσαν τη Βουλή.


Μαντέψτε! Αυτά τα άτομα, στην πλειοψηφεία τους, ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Έχουμε εξαγριωθεί. Αυτό είναι απαράδεκτο, ειδικά από κάποιον που, υποτίθεται, πως έχει σαν καθήκον την προστασία των πολιτών και του Συντάγματος.


Έχουμε στη διάθεση μας μια μεγάλη λίστα από τις αστυνομικές σας ταυτότητες. Αποφασίσαμε ότι θα δεχτείτε όλη την οργή των Anonymous. Θα συνεχίσουμε τον πόλεμο εναντίων σας, μέχρι να πληρώσετε το τίμημα των κατακριτέων πράξεών σας. Εάν στείλετε τη στρατιά σας ξανά στις επόμενες διαδηλώσεις, θα σας εκθέσουμε όλους - έναν προς έναν.


Απαιτούμε την παραίτηση των αστυνομικών που πήραν μέρος σε αυτές τις δραστηριότητες. Δεν θα σταματήσουμε τις επιθέσεις μας μέχρι να το κάνετε. Αυτήν την κίνηση την κάνουμε για τους Έλληνες πολίτες που, πέραν των πολλών προβλημάτων τους αυτόν τον καιρό, μέρα με τη μέρα φιμώνονται από τα δικά τους ΜΜΕ, την κυβέρνησή τους, αλλά, πάνω από όλα, από τον φόβο.


Μην φοβάστε πολίτες της Ελλάδας. Ξέρουμε την κατάσταση της χώρας σας και σάς υποστηρίζουμε πλήρως.


Είμαστε οι Anonymous. Είμαστε Λεγεώνα. Δεν συγχωρούμε. Δεν ξεχνάμε. Να μας περιμένετε!


Εις το όνομα της #OpSupportGreece.

[mysatelite.wordpress.com]

Και εδώ, η τελευταία επίθεση των Anonymous στο site του Υπουργείου Δικαιοσύνης: http://www.facebook.com/l/jAQG-_XN7/ministryofjustice.gr/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου