Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

"Διώξτε τον ΓΑΠ το Συντομώτερο Δυνατόν...

...και με οποιονδήποτε τρόπο. Οι προδότες τα πουλάνε όλα και μάλιστα κρυφά!" μας προτρέπει το Blog Ελλήνων Δημοκρατών Κρήτης (cretanpatriot.wordpress.com):


ΑΠΟ ΤΟ “ΦΙΑΣΚΟ ΚΟΛΑΣΗ” ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ:











Ivonni Tsilidi
“Μόλις επέστρεψα από Καστελόριζο. Η κυβέρνηση έχει παραδώσει διά υπογραφών τον υποθαλάσσιο πλούτο, οι Τούρκοι αρχίζουν τέλος του έτους νομιμότατα διερευνήσεις με τούρκικη εταιρεία, οι Καστελοριζιανοί ονειρεύονται οτι θα γίνουν Κατάρ, συνεργάζονται με τους Τούρκους άψογα κι εμείς οι αφελείς ακόμη μιλάμε για ΑΟΖ. Πήγαμε μια ομάδα για να δηλώσουμε το αδιαπραγμάτευτο της Ελληνικής ΑΟΖ και βρήκαμε κυβέρνηση και ντόπιους να τα έχουν δώσει όλα.”
http://cretanpatriot.wordpress.com/2011/09/16/διωξτε-τον-γαπ-το-συντομωτερο-δυνατον/


Καλά τα λέει το cretanpatriot.wordpress.com! Εγώ θα προσθέσω τα εξής:[ΚΛΙΚ]

Καλά τον ΓΑΠ, αυτόν πώς θα τον διώξουμε; Είναι Δ' Reich(enbach) και ζόρικος! [ΚΛΙΚ]






Υ.Γ. Από DefenceNet.gr, 18/09/2011
Με ένα περιπολικό του… Λιμενικού κατάλληλο μόνο για δίωξη λαθρεμπόρων, που είναι "δεμένο" στη Μεγίστη (Καστελόριζο), απαντά η Ελλάδα στην ανακοίνωση της Άγκυρας για πετρελαϊκές έρευνες εντός της ελληνικής και κυπριακής ύφαλοκρηπίδας. Το περιπολικό είναι το μόνο σκάφος ελληνικής κρατικής αρχής που βρίσκεται ανατολικά της Ρόδου (πάλι καλά που και στη Ρόδο έχουν… μία πυραυλάκατο) και έχει αναλάβει τη φύλαξη της Ανατολικής Μεσογείου(!), αλλά και να απαντήσει σε τυχόν τουρκικές προκλήσεις. 
Τη στιγμή που η Άγκυρα έχει μεταφέρει μεγάλες δυνάμεις στο λιμάνι της Αττάλειας  (όπως αποκάλυψε το defencenet.gr, συνολικά 14 σκάφη συμμετείχαν στη μεγάλη έκτακτη άσκηση που μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου) η Ελλάδα νοτιότερα των Κυκλάδων δεν έχει τίποτα από αυτά που θα δικαιολογούσε η λέξη "αποτροπή".
Αντικειμενικός στόχος της κυβέρνησης είναι να μην θεωρήσει η Άγκυρα ότι η Ελλάδα κλιμακώνει. Και κατ’ αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση προχωρά σε κινήσεις πέραν πάσης επιχειρησιακής και εθνικής λογικής. Το ερώτημα είναι "Τι είδους μηνύματα παίρνει ο αντίπαλος όταν διαπιστώνει φοβική συμπεριφορά από αυτόν του οποίου διεκδικεί εδάφη και δικαιώματα;". Αλλά και πώς νιώθουν οι κάτοικοι της Μεγίστης βλέποντας απέναντι από τον τουρκικό Στόλο, ένα περιπολικό του Λιμενικού;... [ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου