Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Αναμένεται Δραματική Αύξηση των Διαζυγίων στην Ελλάδα...

...κατόπιν της τελευταίας εξαγγελίας Παπανδρέου στη ΔΕΘ.
Ο Πρωθυπουργός εγγυήθηκε, κατά κάποιο τρόπο, την ύπαρξη ενός τουλάχιστον εργαζόμενου (€350 - 600/μήνα) ανά οικογένεια! Έτσι...


...έχει ήδη σημάνει γενικός συναγερμός, ειδικά στις οικογένειες που αποτελούνται από ζευγάρι δημοσίων υπαλλήλων που, ως γνωστόν, αντιμετωπίζουν με δέος το φάσμα της περικοπής μισθών, της μετάταξης ή/και της απόλυσης.  Επιτέλους, η λύση: χωρίζουμε (τυπικά, εννοείται) για να επιβιώσουμε, κι' έτσι διατηρούμε και την θέση μας και τον μισθό μας! Τα τηλέφωνα, λοιπόν, των δικηγόρων που ειδικεύονται σε διαζύγια έχουν ήδη πάρει φωτιά, κατ' αξιόπουστα εγγυημένες πληροφορίες. Άμεσα, λοιπόν, αναμένεται κατακόρυφη αύξηση στον αριθμό αιτήσεων συναινετικού διαζυγίου που κατατίθενται στα δικαστήρια της χώρας!


Οι νεοέλληνες, ως τοις πάσει γνωστόν, είναι συρφετός διεφθαρμένων τεμπελχανάδων που συνεχώς εφευρίσκουν πρωτότυπους τρόπους να φοροδιαφεύγουν (αντί να δουλεύουν και να παράγουν ΑΕΠ, σαν τους Γερμανούς), ν' απομυζούν από το πάντα πρόθυμο να δώσει Κράτος και γενικώς να σαμποτάρουν κάθε προσπάθεια της Νέας Τάξης Πραγμάτων να τούς "ανανήψει" (εξ' ού και η μέχρι τώρα πλήρης αποτυχία των φιλότιμων προσπαθειών της Τρόικας - βλέπε παρακάτω). Αχ, βρε 'σείς αδιόρθωτοι και λουφαδόροι Έλληνες! Έτσι θα σωθεί η πατρίδα;


Στο μεταξύ, συνεχίζονται αμείωτες οι διεθνείς προσπάθειες διάσωσης τής (προ πολλού χρεωκοπημένης) Ελλάδας, παρ' όλο που αυτή εξακολουθεί ν' αρνείται πεισματικά να διασωθεί - τί ζόρι τραβάει, τέλος πάντων;! Πρόσφατα μάλιστα, επιστρατεύτηκαν και οι πλέον εξελι(η)γμένες μέθοδοι marketing. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το ήδη συλλεκτικό και περιζήτητο t-shirt Save Greece (I AM BACKINGREECE) - κυκλοφορεί σε λευκό και μαύρο - τα έσοδα από την πώληση του οποίου αναμένονται να συνεισφέρουν ουσιαστικά στην μείωση του ελληνικού δημόσιου χρέους.


Η ζήτηση είναι τεράστια - μόνο ο Όλι Ρεν αγόρασε χιλιάδες από δαύτα και "τα μοιράζει γελαστός σε όποιον τού ζητεί". Δυστυχώς, άρχισαν να κυκλοφορούν πρόσφατα και κλεψίτυπες εκδοχές του προϊόντος (βλέπε φωτό), γι' αυτό προσέχετε: BUY ORIGINAL!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου