Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

"ΑΡΓΗΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ..."

"...να πλημμυρίσω από την οφειλόμενη αγανάκτηση" (από την ομιλία του καθηγητή Δικαίου Κώστα Μπέη στην Ακαδημία Αθηνών, 12/04/2011). Όντως άργησε, αλλά, προπάντων, οι περισσότεροι από μας εξακολουθούμε ν' αργούμε ή να διστάζουμε να μιλήσουμε! Δείτε το παρακάτω βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα: http://www.youtube.com/watch?v=qMtsJ8LYvfc&feature=player_embedded'.


Το επόμενο πρωινό (13/04/2011), ο Κώστας Μπέης εμφανίστηκε σε εκπομπή του ALTER και μίλησε, μεταξύ άλλων, για 'οικονομική χιτλεροποίηση' της Ευρώπης.' Πολύ τολμηρό - μ' άρεσε (αν και, πολιτικώς, μη ορθόν)!
Μέσα στα παραπάνω πλαίσια, θα ήθελα να σας ενημερώσω για την νέα, πρωτοποριακή αφίσσα/κάδρο που θα συμπεριληφθεί στον επερχόμενο ελληνικό κατάλογο ΙΚΕΑ (σ' εξευτελιστική τιμή). Αγοράστε την πάση θυσία - θ' αναβαθμίσει το οικιακό σας περιβάλλον!
Για όσους ενδιαφέρονται πέραν της διακόσμησης, υπάρχει και το παρακάτω, που αφορά στην νομική έννοια του δικαιώματος στην αντίσταση:
Καλό διάβασμα (σε αντιπαράθεση με αγορές στο ΙΚΕΑ, είναι δωρεάν)!

1 σχόλιο:

  1. Ποτέ δεν είναι πολύ αργά να αφυπνισθεί ένας λαός, που είναι ο καλύτερος πελάτης των ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ (από πολυτελείς Mercedes μέχρι μεγάλες μίζες Siemens και υπέροχα υποβρύχια που γέρνουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή