Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥ ΖΗΝ - ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ!

Προχθές, Τρίτη 12-04-2011, έγινε εκδήλωση στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών για την πολιτική/οικονομική κατάσταση στην υπό κατοχή και αφανισμό χώρα μας, με ομιλίες από καταξιωμένους καθηγητές δικαίου - συνταγματολόγους (Γ. Κασιμάτης, Κ. Μπέης). Για πρώτη φορά το πολιτικό μας σύστημα και η ηγεσία του αμφισβητούνται άμεσα και καταδικάζονται δημόσια από την ακαδημαϊκή ελίτ. Οφείλουμε να δώσουμε προσοχή!

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ - ΜΠΕΗΣ...ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ!


Κασιμάτης
: Αν δεν αλλάξει το αντισυνταγματικό μνημόνιο τότε υπάρχει και το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος (...επανάσταση;).
Μπέης: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατώτερος της αποστολής του. Δεν μπορεί να προσποιείται τον ουδέτερο.


Σεισμός σήμερα στην προαναγγελθείσα εκδήλωση του πνευματικού κόσμου της χώρας, στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών... http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/04/blog-post_5903.html
http://taxalia.blogspot.com/2011/04/blog-post_854.html


Βίντεο από την προχθεσινή ομιλία του συνταγματολόγου Γ. Κασιμάτη:
http://www.youtube.com/watch?v=t87MqToG_IE&feature=player_detailpage
Μερικά σημεία που συγκράτησα (εσείς θα δείτε κι' άλλα):
1) Έχουμε γίνει παγκόσμιο πειραματόζωο του νεοφιλελευθερισμού, με την επιβολή πρωτοφανών (διεθνώς) όρων.
2) Έχουν υποθηκευθεί ΤΑ ΠΑΝΤΑ, έναντι 110 δις, συμπεριλαμβανόμενης της Ακρόπολης, Ολυμπίας, κλπ. πολιτιστικών μνημείων, πέραν ορυκτού πλούτου, ΔΕΚΟ κ.α. (μπορούν να δοθούν προς εκμετάλλευση σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ επιλογής Τρόικας)!
3) Η επιλογή πιθανών επενδυτών για 'ξελάσπωμα' (π.χ. Κατάρ για εκμετάλλευση Ελληνικού) δεν επαφίεται σε μας, αλλά στους δανειστές μας. Δηλαδή, αν δεν έχουν να 'φάνε' Γερμανία, Γαλλία, ΗΠΑ κλπ., επένδυση στην Ελλάδα δεν επιτρέπεται! Δανεισμός από άλλες (φθηνότερες) πηγές για 'ξελάσπωμα' επίσης δεν επιτρέπεται!
4) Απειλούμαστε άμεσα με (αντισυνταγματική) στέρηση ατομικής ιδιοκτησίας και άλλων δικαιωμάτων!

Πόσο πιο προφανές πρέπει να γίνει ότι η πολιτική που (απουσία μας) ασκείται σήμερα δεν στοχεύει στο 'ευ ζην', ή απλώς στο 'ζην', έστω και στο μεσο/μακροπρόθεσμο μέλλον, παρά μόνο στη εξόντωσή μας; Πόσο ηλίθιοι είναι οι Μπέης, Κασιμάτης, κλπ.;

Σχετικά με την επικείμενη φυσική εξόντωσή μας, δείτε το παρακάτω βίντεο - επιλεγμένα αποσπάσματα:
1) "...Τα μέτρα της κυβέρνησης δεν υποβαθμίζουν απλώς την ζωή των πολιτών - απειλούν ευθέως την ίδια τους την ζωή"! (27ο λεπτό).
2) "...Όταν η Ελλάδα έπεσε στην ηρωίνη των δανεικών, η Golman Sachs ήταν το βαποράκι"! Μαρκ Κερκ, Γερουσιαστής ΗΠΑ (57ο λεπτό).
3) "...Καμία κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να δολοφονεί τους πολίτες της για να εξυπηρετεί τους δανειστές της"! (1:08/68ο λεπτό).
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=I4Rnu4hHKVE

 Πόσο ανιστόρητοι είμαστε; Πόσο ακόμα θα στρουθοκαμηλίζουμε; Στο Μεσολόγγι, 11 Απριλίου 1825, έκαναν έξοδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου