Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ψηφίζω «ΝΑΙ» για Τελευταία Φορά...

Μάς τά 'παν και κάτι μουγκοί!
...είπε η κ.(ότα) Β. Παπανδρέου, εμφανώς μαχόμενη το "συνειδησιακό" της "πρόβλημα" ("να μείνω στο κοτέτσι, με τον "αθλητικό" - με κολάν - κόκορα, ή να φύγω; - should I stay or should I go?", επί τω ελληνικώτερον). [ethnos.gr] "Μάς τά 'παν και κάτι μουγκοί", έλεγε η γιαγιά μου η Χρυσούλα απ' τον Μεσότοπο Μυτιλήνης! Επί του ιδίου μήκους κύματος κινήθηκε και η (επίσης συνειδησιακά) προβληματισμένη κ.(ότα) Λ. Κατσέλη, ψηφίζοντας "ΝΑΙ", αλλά και "ΟΧΙ" στο άρθρο 37 του Πολυνομοσχεδίου, οπότε ευρέθη πάραυτα εκτός Κ.Ο.(τετσώνος). [enet.gr]


Μ' αυτά και μ' αυτά, ψηφίστηκε τελικά το περιβόητο Πολυνομοσχέδιο χθες (20/10/2011) στην "Ελληνική" Βουλή (154 ψήφοι από ΠΑ-ΠΑ-ΠΑ-τί-ΣΟΚ)! Μετά την κρίσιμη ψηφοφορία, φανερά ανακουφισμένος και υπερήφανος, ο "Πρωθυπουργός" πόζαρε για αναμνηστική φωτογραφία με τους βο(υ)λευτές του, άλλη μία φορά - έτσι, για να μάς θυμίζει ποιος φοράει τα "κολάν" σ' αυτό τον τόπο! Και εις ανώτερα, αδέλφια!
Η Κ.Ο. ΠΑ-ΠΑ-ΠΑ-τί-ΣΟΚ, 20/10/2011
Καί τώρα, από τις Κ.Ο.τες και τον Κ.Ο.κορα, στα θηλαστικά. Νομίζω ότι το ηθικό δίδαγμα του παρακάτω είναι προφανές: Μην αφήνετε τα "παιδιά" να παίζουν με τα σπίρτα!



Άλλη μια ανάρτηση με την ευγενική χορηγία της
Synthesis Helicopter Rentals
(When you're in a bind, our wings we grind!)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου