Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

"Μεσοπρόθεσμα" Επεισόδια - ΨιλοTHINGS!

Ούουφ! Τί ανακούφιση!Επιτέλους, ψηφίστηκε η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ, γνωστή και ως ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 - 2015. Χθές βράδυ κοπάνησα δυο ούζα, χαιρέτησα με συγκίνηση τον θρίαμβο της Κυνοβολευτικής  Δημοκρατίας και κοιμήθηκα σαν πουλάκι (για πρώτη φορά εδώ και μήνες). Αναμένω τώρα και την ψήφιση των ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ, ευελπιστώντας να κοιμηθώ ακόμη καλύτερα απόψε.

Στα 155 μέλη είχε προβλεφθεί η σύνθεση του κυνοβολευτικού (εκτελεστικού) αποσπάσματος για την εφαρμογή της ΤΕΛΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και η πρόβλεψη ήταν σωστή - με μια μόνο αντικατάσταση της τελευταίας στιγμής, λόγω "συνειδησιακού" τραυματισμού μέλους. Για την τελική σύνθεση του κυνοβολευτικού (εκτελεστικού) αποσπάσματος, δείτε εδώ.

Όσο για τα "Μεσοπρόθεσμα" επεισόδια - ψιλοTHINGS (μασάει η κατσίκα ταραμά;)! Αντιπαρατάσσουμε σ' αυτά το χιούμορ μας!






Εν κατακλείδι, θα ήθελα να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον θαρραλέο και δημοκράτη κ. Χρήστο Παπουτσή (papoutsi@otenet.gr, κάτοικο Κλειούς 56, GR 155 61 Χολαργός, Athens, GREECE -  στην πολυκατοικία με την μόνιμη διμοιρία αστυνομικής φρουράς μπροστά της), Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, για την άψογη μέχρι τώρα εκτέλεση των καθηκόντων του (ως εντολοδόχος του Ελληνικού λαού). Εύγε Χρήστο, θα σε θυμόμαστε! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου