Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΑΣΥΣΤΟΛΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΣ 'ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ' ΕΞΟΥΣΙΑΣ!

Ο τομέας της Παιδείας είναι από τους βαρύτερα πληττόμενους από τους 'εθνοσωτήρες' ταγούς αυτής της κοινωνίας σήμερα: νέα παιδιά εγκαταλείπουν το Λύκειο λόγω οικονομικής κρίσης, ολόκληρα πανεπιστήμια και ΤΕΙ απειλούνται με κλείσιμο, προλειαίνεται το έδαφος για επιβολή (κλιμακωτών) διδάκτρων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, κ.ο.κ. Είναι, επίσης, ο τομέας που μακροπρόθεσμα θ' αφήσει πίσω του τα περισσότερα 'ραδιενεργά' κατάλοιπα (Τσερνομπίλ, Φουκουσίμα και βάλε) στην Ελλάδα, αν αυτή εξακολουθήσει να υφίσταται στο μέλλον!

Απολαύστε την κ. Ε. Χριστοφιλοπούλου, υφυπουργό Παιδείας, να ξιφουλκεί αγανακτισμένη κατά των "αγανακτισμένων" σήμερα πρωί (1 Ιουνίου 2011 - καλό μήνα!), την κυρία που (έτσι λέει): "...'έχει εκλεγεί με την ψήφο τού Ελληνικού λαού, που πάει στα καφενεία, που ακούει τα παράπονα τού κόσμου, που δεν κάνει μόνο μάθημα στο πανεπιστήμιο, που μιλάει με τον κόσμο στο Λαύριο, στην Ελευσίνα, στην Ηγουμενίτσα, στην Βέροια... παντού στην Ελλάδα..., που είναι βουλευτής και που πάει στον κόσμο..."!

Τό είδα κι' έμεινα απολιθωμένος (μέχρι και ο Παπαδάκης έμεινε απολιθωμένος). Εδώ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κολλάει το "και κερατάς και δαρμένος"! Θαυμάστε:


Άν είχα την απαραίτητη ευγλωττία (και ευκαιρία), θ' απαντούσα στην κ. (πολυθεσίτη - μέλλουσα πολυσυνταξιούχο) βουλευτή και υφυπουργό, όπως και στον προϊστάμενό της, ως εξής:



.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου