Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Σύνθημα "Αγανακτισμένων": "ΚΛΕΦΤ-ΕΣ(Η;) - ΚΛΕΦΤ-ΕΣ(Η;)!!!

Μού αρέσει να ξαναεπισκέπτομαι τον 'τόπο του εγκλήματος'! Ανέφερα, λοιπόν, σε προηγούμενη ανάρτησή μου (15/05/2011 - κλικ εδώ):

" "Η δουλειά μας είναι να βγάζουμε λεφτά, όχι να σκεφτόμαστε τί θα συμβεί στους Έλληνες πολίτες. Δεν υπάρχει εξάλλου νόμος που να απαγορεύει να εκμεταλλευτείς τον μαλάκα": δήλωση του κ. Αμίτ Σαρκάρ, επικεφαλής του Αμερικανικού επενδυτικού κεφαλαίου Μάριαν, 20/02/2010...
<...> 
  "Όποιος αγοράζει ένα 'γυμνό' CDS... είναι σαν να ασφαλίζεται για την επέλευση ενός κινδύνου που δεν τον αφορά και από τον οποίο,  αν αυτός επέλθει, θα κερδίσει. Δηλαδή, είναι σαν να συνάπτει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο για να καλύψει την πιθανή καταστροφή που μπορεί να υποστεί το σπίτι του γείτονα. Για τον λόγο αυτό, έχει άμεσο συμφέρον και κίνητρο να βάλει ο ίδιος φωτιά στο σπίτι του γείτονα, για να εισπράξει στην συνέχεια την αποζημίωση-ασφάλισμα...", κλπ.
Σήμερα έπεσε στην αντίληψή μου και το παρακάτω βίντεο, δημοσιευμένο με υπότιτλους στο Youtube από το anti-ntp.blogspot.com (2 Ιουνίου 2011), με τίτλο "MAX KAISER: Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΝΤΑΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..."! Δείτε το - δένει άψογα (αλλά και ανατριχιαστικά) με τα παραπάνω!

Προειδοποίηση: extreme adult video content (XXX), δηλ. ακατάλληλο για 'πολιτικά' ανηλίκους! Οι χαρακτηρισμοί για τον πρωθυπουργό είναι άκρως προσωπικοί, στοχευμένοι, συγκεκριμένοι και βαρύτατοι (προδοσία, τυραννία, προσωπικός χρηματισμός εις βάρος του ελληνικού λαού, κλπ. 'θεάρεστα' έργα)! Εναλλακτικά, δείτε το απ' ευθείας στο Youtube εδώ, διαβάζοντας και τα σχόλια θεατών.




Σημ. 1: Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να παρακολουθούν τις τακτικές εκπομπές του Max Keiser εδώ: http://rt.com/programs/keiser-report/.

Σημ. 2: Μάς 'τήν είπαν' οι Ισπανοί ("σσσς... οι Έλληνες κοιμούνται!"), μάς 'τήν λέει' τώρα και ο Max ("...you wanna be part of Disneyland - ...θέλετε/γουστάρετε να είστε κομμάτι της Disneyland")!!!

Σημ. 3: Ολόκληρο το βίντεο, από το οποίο προέρχεται το παραπάνω υποτιτλισμένο απόσπασμα, θα παρατεθεί στην αμέσως επόμενη ανάρτηση (Υ.Γ.: αναρτήθηκε).

Σημ. 4: Θυμίζω ότι ο πρωθυπουργός είχε ανακοινώσει δημόσια (πριν από ένα περίπου χρόνο) ότι η κυβέρνησή του θα στρεφόταν νομικά κατά των κερδοσκόπων(;) πού ποντάρισαν συνειδητά κατά της Ελλάδας (Goldman Sachs εννοούσε, ελληνικές τράπεζες, συγκεκριμένα πρόσωπα; - δεν το διευκρίνισε τότε, ούτε και υλοποίησε ποτέ την υπόσχεσή του).



2 σχόλια:

  1. Γνωστοί ως τυραννοκτόνοι, οι Αρμόδιος και Αριστογείτων οφείλουν αυτή την προσωνυμία τους στο γεγονός ότι σκότωσαν στην Αθήνα τον Ίππαρχο, γιο του τυράννου της πόλης Πεισιστράτου, την άνοιξη του 514 π.Χ. Πέρασαν στην ιστορία ως ήρωες και ελευθερωτές της Αθήνας από την τυραννία.

    Εδοξε τη βουλή και τω δήμω.....
    Εάν τις δημοκρατίαν καταλύη τήν Αθήνησιν.....
    Εάν δε τις κτείνων τινά τούτων αποθάνη ή επιχειρών, ευ ποιήσω αυτόν τε και τούς παίδας τούς εκείνου καθ΄ άπερ Αρμόδιον τε και Αριστογείτονα και τούς απογόνους αυτών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο (Ιστοριών 5η, παράγραφος 56) ο Ίππαρχος είδε στον ύπνο του, την παραμονή του θανάτου του, ένα πολύ ψηλό άνδρα να στέκεται από πάνω του, ο οποίος τού είπε την αινιγματική φράση: «ν’ αντέξεις αυτό που δεν αντέχει ούτε η καρδιά ενός λεονταριού, γιατί κανείς στη γη δεν μπορεί να αδικήσει ανθρώπους χωρίς να το πληρώσει». Ο Ίππαρχος συζήτησε το όνειρο με έναν ονειροκρίτη, αλλά μετά αποφάσισε να το εξετάσει κάποια άλλη στιγμή και έφυγε βιαστικά για την πομπή των Μεγάλων Παναθηναίων, όπου και θανατώθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή